main logo
506

Un fotbalist din Premier League, arestat sub suspiciunea de viol

Un fotbalist internațional din Premier League a fost arestat în Londra sub suspiciunea de viol, potrivit The Telegraph.

Un fotbalist din Premier League, arestat sub suspiciunea de violFoto: protv.ro

Jucătorul, în vârstă de peste 20 de ani, al cărui nume nu este făcut public din motive legale, se află în custodia poliției și este interogat după ce ar fi comis un viol în luna iunie, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Serviciul de Poliție Metropolitană din Londra a confirmat într-o declarație că fotbalistul a fost luat în custodie luni.

Clubul la care acesta joacă a confirmat pentru Telegraph Sport că știe de cele întâmplate, dar a refuzat să comenteze.

„Pe 4 iulie, violul comis asupra unei femei de peste 20 de ani a fost raportat poliției. Fapta s-ar fi întâmplat în iunie 2022”, a transmis poliția.

De asemenea, ofițerii au mai spus că un bărbat a fost arestat „la o adresă din Barnet sub suspiciunea de viol și a fost luat în custodie. Anchetele privind circumstanțele sunt în desfășurare”.

Este vorba despre un jucător cunoscut, care evoluează în echipa națională a țării sale. Momentan nu este clar dacă va juca pentru echipa sa în meciurile din pre-sezon.

Sezonul în Premier League începe pe 5 august, iar fotbalistul urmează să joace și la Cupa Mondială din Qatar, care va avea loc în luna noiembrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării