main logo
746

Un fotbalist de 17 ani de la Zenit a făcut show la interviul de după meci

A marcat golul victoriei pentru cel mai scump club din Rusia, însă nu s-a bucurat prea mult de succesul său. Și asta pentru că a trebuit să plece acasă pentru a se pregăti de examene.

Un fotbalist de la Zenit a făcut show la interviul de după meciUn fotbalist de 17 ani de la Zenit a făcut show la interviul după meci.

Vorbim despre un fotbalist de 17 ani de la Zenit, care a făcut show la interviul după meci, scrie protv.md.

Iliya Skrobotov a devenit eroul celor de la Zenit. La doar 17 ani, tânărul fotbalist a marcat golul victoriei pentru gruparea din Sankt-Petersburg în meciul cu Dinamo Moscova. Fundașul rus a intrat pe teren pe finalul partidei și a avut nevoie doar de 5 minute pentru a marca. La interviul de după meci, fundașul de 17 ani a povestit despre viața sa de școlar.

„ -Nu ați dorit sa veniți la interviu pentru că mi-ați spus ca vă grăbiți acasă, deoarece mâine trebuie sa fiți la școală. Chiar mergeți mâine la școală? 

-Da, la primele două lecții. Trebuie să susțin examenele.

-Ce lecții o sa ai?

-Biologie și fizică".

A fost al doilea meci pentru Skrobotov la prima echipa de la Zenit. Trupa lui Mancini s-a impus cu 2 la 1 aseară în meciul cu Dinamo Moscova și ocupa locul 4 în campionatul Rusiei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării