main logo
502

Un fotbalist a defilat pe tocuri în timpul recuperării după operație

Fundașul brazilian al lui PSG, Daniel Alves, face ce face și iese în evidență în afara terenului de joc, cu tot felul de lucruri extravagagante.

Un fotbalist a defilat pe tocuri în timpul recuperării după operație

Ultima "ispravă" a fostului jucător de la Barcelona și Juventus a fost filmat chiar de soția sa, Joana Sanz, când "defila" în propriul dormitor încălțat cu sandalele ei cu toc.

Operat în vară la genunchiul drept după o ruptură a ligamentelor înrucișate de la genunchiul drept, Dani Alves (35 de ani) este în continuare indisponibil pentru PSG, transmite Ştiri.md cu referire la DigiSport.

Revenirea sa pe teren este anticipată pentru începutul lunii noiembrie, astfel că mai are de petrecut cel puțin o lună la recuperare. Asta nu îl împiedică, însă, să se dea în spectacol și chiar să se încalțe cu sandalele cu toc ale soției, pentru o veritabilă demonstrație a unei defilări pe podiumul de modă.

"În săptămâna modei, sunt gata să-i țin locul iubitei mele. Scuze, Joana Sanz dar nu-mi pare rău", a scris Daniel Alves alături de videoclipul postat pe contul său de Instagram, care a adunat peste 3,1 milioane de aprecieri în mai puțin de o zi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării