main logo
497

Un club a scris pe Internet că un jucător a murit. Reacția fanilor

Ballybrack FC Dublin, un club minuscul din Irlanda, și-a anunțat fanii, pe rețelele de socializare, că jucătorul Fernando Nuno La Fuente Saiz ar fi murit într-un accident de circulație petrecut joia trecută.

Un club a scris pe Internet că un jucător a murit. Reacția fanilor

Cei de la Ballybrack FC au vrut să amâne meciul din weekend cu Arklow Town și au reușit să obțină. 

Celelalte echipe din campionat au ținut momente de reculegere la toate meciurile din runda respectivă, iar jucătorii au purtat banderole negre, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Fernando Nuno La Fuente Saiz era însă bine sănătos, acasă, în Galway, a anunțat theirishtimes.com. „Mi-am sunat familia în Spania, ca să-i liniștesc înainte să citească așa ceva. Eu n-am mai jucat la Ballybrack din septembrie, de când m-am mutat în Galway”, a spus spaniolul. 

Dar familia lui a primit numeroase mesaje de condoleanțe. Fernando Lafuente Saiz , jucătorul „omorât” de propriul club Secretara și-a prezentat demisia Secretara clubului Ballybrack FC, cea care a postat acel mesaj, și-a prezentat demisia. Clubul și-a cerut scuze, susținând că a fost o „greșeală de neiertat”.

 „Am aflat că am «murit» de la colegi care m-au sunat”, a dezvăluit spaniolul. Acesta lucrează în domeniul IT și s-a mutat din Spania în Irlanda după ce a primit o ofertă foarte bună. 

„Clubul și-a prezentat scuze, dar mie situația mi s-a părut și un pic distractivă. Bine că nu e nimeni rănit”, mai spus jucătorul spaniol. Întrebat ce crede despre gestul macabru al clubului său pentru a amâna un meci în deplasare, spaniolul a spus. 

„Nu-mi pasă de ce au făcut-o. Nu mă mai duc acolo. Am fost unul dintre cei mai buni jucători din această echipă. Mi-au spus că a fost decizia unui om din club de a anunța asta. Am luat partea distractivă a situației, cu toate că e ciudat să asiști la propria ta moarte”, a mai declarat Fernando Nuno La Fuente Saiz.  

Și alte cluburi s-au dus după fentă și au deplâns dispariția jucătorului spaniol.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării