main logo
546

Un campion mondial de wrestling a renunţat la titlu: Am leucemie

Campionul WWE Roman Reigns a renunțat la titlul mondial, după ce și-a anunțat fanii, în timpul unei transmisiunii în direct, că suferă de leucemie. Luptătorul a făcut anunțul la finalul unui eveniment de wrestling, luni seara, în ring.

Un campion mondial de wrestling a renunţat la titlu: Am leucemie

Roman Reigns, în vârstă de 33 de ani, și-a șocat fanii după ce a dezvăluit că „nu mai poate fi un campion la luptă”, transmite Ştiri.md cu referire la Digi24.

Luptătorul profesionist a povestit că a fost diagnosticat cu leucemie la vârsta de 22 de ani, iar o perioadă lungă de timp a fost în remisie. Recent însă, boala a recidivat.

„Trăiesc cu leucemie de 11 ani. Din păcate a recidivat, iar din cauza asta nu pot să-mi îndeplinesc rolul, nu pot să fiu campion de luptă. Renunț la Campionatul Universal WWE. Nu o să mint, o să apreciez fiecare rugăciune pe care o faceți pentru mine. Nu caut însă să fiu compătimit sau să vă fac să vă simțiți rău pentru că sunt optimist”, spune Roman Reigns.

Campionul, pe numele său real Joe Anoa'i, a ținut însă-i asigure pe fani, că deși nu va mai urca în ring în perioada următoare, acesta nu a este un discurs de retragere.

Roman Reigns, vizibil emoționat, a spus că după ce se va vindeca de leucemie „se va întoarce acasă”.

„O să trec peste asta și o să mă întorc, așa că o să vedeți din nou foarte, foarte curând”, a adăugat acesta.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării