main logo
969

Ultimele detalii despre revanșa dintre McGregor și Khabib

Rematch-ul dintre Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov poate reprezenta meciul anului 2019. Pentru Dana White, șeful UFC, lucrurile sunt cât se poate de clare.

Ultimele detalii despre revanșa dintre McGregor și Khabib

El merge pe ideea că între cei doi va avea loc mai mult ca sigur un nou meci, dar totul va depinde de suspendările pe care cei doi luptători le vor primi în urma meciului disputat pe 7 octombrie 2018, transmite Ștri.md cu referire la jurnal.md.

"Cred că mulți oameni își doresc să vadă această luptă. Trebuie să vedem cum se vor așeza toate lucrurile. Este evident faptul că încă nu am ajuns în fața Comisiei Sportive a statului Nevada. Se va întâmpla și atunci când o vom face vom vedea cum se va rezolva și lupta. Cred că poate avea loc în acest an. Evident că trebuie să vedem și cât de mari vor fi suspendările, dar atât timp cât toate merg bine, această luptă va avea loc", a declarat Dana White, președintele UFC, pentru TMZ Sports.

Perioada de suspendare este aplicată “până la noi ordine”. Nurmagomedov și McGregor au primit ,"pedeapsa" pe 15 octombrie și le-a fost interzis să mai pășească în ring timp de 10 zile.

A fost Haos total la UFC 229. Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în runda a patra a main event-ului, însă ceea ce a urmat a fost greu de imaginat.

După ce şi-a făcut adversarul să cedeze, rusul a sărit din cuscă direct în public pentru a se bate cu unul dintre antrenorii irlandezului, apoi McGregor a fost atacat de unul dintre antrenorii lui Nurmagomedov, mai mult de 10 persoane lovindu-se cu bestialitate lângă cușcă.

Un specialist al luptei la podea, Khabib a tranşat meciul după ce l-a prins pe McGregor într-o strânsoare din care irlandezul nu a putut scăpa, cu două minute rămase din runda a patra, apoi a început haosul.

Khabib Nurmagomedov a stabilit deja preţul revanşei. Inițial, irlandezul, dornic de revanșă le-a oferit 15 milioane de euro celor din staff-ul rusului pentru o nouă luptă, însă aceștia nici n-au vrut să audă. Tatăl lui Khabib a solicitat dublu după ce fiul său l-a învins în runda a patra pe irlandez.

“Ne-au oferit 15 milioane de dolari, dar noi vrem 30. Sunt băieți care merită să lupte cu Khabib și trebuie să-i respectăm și pe Dustin Poirier, și pe Tony Ferguson. Ferguson merită această luptă”, a declarat Abdulmanap Nurmagomedov.

50 de milioane de dolari ar fi încasat irlandezul după meciul cu rusul, însă din această sumă, doar 3 milioane reprezintă bursa efectivă de meci, potrivit cifrelor oficiale furnizate de Nevada State Athletic Commission.

De cealaltă parte, Nurmagomedov a încasat două milioane de dolari, deși el este deținătorul centurii UFC la categoria ușoară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării