main logo
1320

Turneul Cupa Solidarității: Echipa Direcției de Poliție a obținut locul întâi

În perioada 27-28 august curent, Serviciul Vamal a participat la cea de-a doua ediție a Turneului de minifotbal „Cupa Solidarității”, organizat de Poliția de Frontieră în colaborare cu Federația Moldovenească de Fotbal.

Turneul Cupa Solidarității: Direcția de Poliție a obținut locul întâiFoto: Customs.gov.md

Potrivit Serviciului Vamal, 15 echipe de sportivi din diverse autorități din țară și din străinătate, s-au înscris într-o competiție, luptând amical pentru trofeu. Meciurile au fost interesante, oferind spectatorilor goluri spectaculoase și momente memorabile, transmite Știri.md.

În final, echipa Direcției de Poliție Chișinău a obținut locul întâi, locul II i-a revenit echipei BPDS FULGER, locul III Administrației Naționale a Penitenciarelor și locul IV echipei din cadrul Serviciului Vamal. 

Pe lângă diplome și medalii, fiecare echipă participantă s-a ales cu câte o minge de fotbal.

„Conducerea Serviciului Vamal aduce sincere mulțumiri atât Colegilor pentru meritele obținute cât și Organizatorilor pentru promovarea sportului ca mijloc de fortificare a sănătății, dezvoltării calităților fizice și morale ale angajaților, întăririi relațiilor de prietenie și colaborare între instituțiile statului, pentru a sprijini o cauză caritabilă”, anunță Serviciul Vamal. 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării