main logo
459

Turneu în grădinile atletelor: 3 sportive au concurat online la sărituri cu prăjina

În timp ce toate competiţiile internaţionale de atletism sunt amânate din cauza pandemiei, unii sportivi participă la turnee fără să plece de acasă.

Turneu în grădină: 3 sportive au concurat online la sărituri cu prăjinaFoto: Publika.md

 La întrecerea, denumită "Ultimate Garden Clash", transmisă în direct pe reţelele de socializare de către Federaţia Internaţională de Atletism, au participat trei dintre cele mai bune săritoare cu prăjina din lume, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Sportiva din Grecia, Katerina Stefanidi, campioana olimpică din 2016, a reuşit 34 de sărituri într-un interval de 30 de minute, depăşind ştacheta înălţată la 4 metri. Campioana Statelor Unite, Katie Nageotte, a efectuat 30 de sărituri în 15 minute, iar canadianca Alysha Newman - 21 de sărituri.

"Încă pot să sar la 4 metri înălţime. Da! Am ratat de două ori, e ruşinos, dar am făcut un număr suficient de sărituri şi am ratat doar de două ori", a spus atleta din Grecia, Katerina Stefanidi.

"Aproape de final, simţeam că pot să vomit, vedeam mai rău, aşa că nu a fost foarte distractiv. Totuşi, nimic nu se compară cu zborul deasupra ştachetei", a spus atleta din SUA, Kate Nageotte.

"Picioarele parcă deveneau mai subţiri, iar eu - mai grea. Mă simţeam trasă în jos. Aşa că a fost distractiv", a spus sportiva din Canada, Alysha Newman.

Anterior, la turneul "Ultimate Garden Clash" au participat şi bărbaţii - francezul Renaud Lavillenie, suedezul Arman Duplantis şi americanul Sam Kendricks.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării