main logo
515

Turnee europene de fotbal: Șansele echipelor moldovenești, evaluate

Experții au evaluat cu precauție șansele echipelor moldovenești de fotbal în Liga Campionilor și Liga Europa după tragerea la sorți, care a avut loc ieri la Nyon (Elveția).

Turnee europene de fotbal: Șansele echipelor moldovenești, evaluateFoto: moldpres.md

”Saburtalo este campioana Georgiei și prin asta totul este spus”, a declarat antrenorul echipei Sheriff Tiraspol, Zoran Zekic. ”Ne vom strădui să jucăm organizat, disciplinat. Ei speculează de minune orice eroare comisă de apărare”, a spus fundașul central al echipei moldovene, Veaceslav Posmac, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Meciul tur Sheriff – Saburtalo din runda preliminară a Ligii Campionilor va avea loc pe 23 sau 24 iulie. Returul este programat pe 30-31 iulie.

”Au în lot 11 jucători spanioli, iar antrenorul-șef este, de asemenea, spaniol. Este un club cu bogate tradiții”, a opinat antrenorul echipei Petocub Hâncești, Lilian Popescu despre viitoarea parteneră de întrecere în Liga Europa, AEK Larnaka (Cipru).

Președintele clubului Speranța Nisporeni, Petru Efros, a spus că nu va fi ușor în meciurile cu Neftchi Baku (Azerbaidjan). ”În Liga Europa toate partidele sunt dificile”, a remarcat el. În schimb, fostul jucător al formației Milsami Orhei, Cristian Bud, a fost categoric. ”Milsami nu-i ceea ce a fost cândva. FCSB va învinge fără dificultăți”, a declarat el.

Partidele din Liga Europa FCSB București – Milsami, AEK Larnaka – Petrocub și Neftchi Baku – Speranța sunt programate pentru 11 și 18 iulie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării