main logo
863

Trezește-te cu Sporter: Participă la înviorarea de dimineață în direct

În timp ce sălile de fitness sunt în carantină, iar intrările în parcuri sunt păzite de poliţie şi carabinieri, noi vă propunem un mod alternativ de a vă menține în formă.

Puteți participa la exercițiile de înviorare de dimineață, pe care Sporter le va desfășura în direct, împreună cu antrenori profesioniști.

În fiecare dimineață, la ora 09:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

Puteți participa cu întreaga familie. Nu vor fi antrenamente obositoare de lungă durată, ci doar un maxim de exerciții utile, simple și eficiente, pe care le puteți ușor face acasă.

Rețineți, acum cel mai sigur loc este casa dvs. Carantina este o măsură necesară, dar eficientă, care mai oferă și avantaje. Puteți face curățenie generală, puteți începe să gătiți mâncăruri gustoase și sănătoase, pentru care nu ați avut suficient timp înainte. Și mai puteți începe să practicați sportul de sine stătător, lucru pe care, sigur, îl veți îndrăgi.

Nu uitați nici de recomandările OMS – 150 de minute de activitate fizică moderată pe zi. Puteți începe chiar de dimineață, împreună cu noi.

Antrenorii care doresc să desfășoare sesiuni în direct ne pot scrie pe pagina de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării