main logo
2144

Tenismenul moldovean Radu Albot are antrenor nou

Radu Albot și-a încheiat evoluția la turneul ATP, Washington Open. După două victorii în calificări, cel mai bun tenismen moldovean, în turul doi secund a cedat americanului Ben Shelton, tenismen clasat pe locul 14 în lume și favoritul numărul doi al competiției.

Tenismenul moldovean Radu Albot are antrenor nouImagine simbol

La fel, Albot are antrenor nou, fapt confirmat de către tatăl său, antrenorul Vladimir Albot, transmite Știri.md cu referire la realmedia.md.

„Radu are antrenor nou, este vorba de un austriac care trăiește în America, va munci cu Radu două luni. Radu este bine. Acasă va veni după US Open,” a spus tatăl lui Radu, Vladimir Albot.

„Radu a trecut două etape de calificare și una pe tabloul principal. A pierdut de la favoritul al doilea al turneului. Este un american cu un serviciu foarte bun, e stângaci, adversar greu, și nu uitați, locul 14 mondial. El a nimerit pe un traseu cu adversari redutabili, dar la general a fost un turneu reușit, la final Radu a fost aplaudat de publicul american. Pentru Radu urmează calificările la US Open, peste două săptămâni. Va începe din calificări. Anul trecut a ajuns pe tabloul principal,” a mai spus Vladimir Albot.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării