main logo
1368

Technosoft susține cu mândrie Maratonul Chișinău 2018

Technosoft este partenerul oficial pentru cursa de 21 km din cadrul Maratonului Internațional Chișinău, care se va petrece în 30 septembrie 2018 la Chișinău.

Technosoft susține cu mândrie Maratonul Chișinău 2018

Faceți față provocării de a deveni mai bun cu fiece zi, în tot ceea ce faceți. Este lucrul pe care Technosoft vă încurajează să-l urmați și, de fapt, motto-ul companiei.

Sportul ne ajută să învățăm mai multe despre noi înșine, să ne creștem potențialul, să ne întărim mintea, să avem un corp sănătos și să ne perfecționăm. În acest fel, putem avea o influență pozitivă asupra viitorului, transformând lumea într-un loc mai bun.

Technosoft ar dori să creeze cel mai bun mediu de lucru și să aibă cei mai buni oameni în echipă. Îi sprijinim pe angajați, ajutându-i să-și îndeplinească visele și să-și schimbe viața.

Toți cei de la Technosoft adoră activitățile sportive. Fie că urcă în munți de mai multe ori pe an, aleargă și participă la maraton, înoată sau fac ciclism, merg la sala de sport, fac schi sau patinaj, joacă fotbal sau volei, ei sunt mereu gata să încerce să facă ceva nou, chiar dacă trebuie să-și părăsească zona de confort.

Organizăm în fiecare an diferite activități sportive pentru a motiva echipa și a-i face fericiți pe toți, iar pe parcursul anului îi susținem pe angajați, oferindu-le recompense de fitness. Echipa noastră a făcut escaladă cu funii, a jucat paintball, a făcut canoe și schi. 

Acum ne dorim să participăm la maratonul de la Chișinău și să alergăm împreună. Technosoft susține orice inițiativă în domeniul sportului, de aceea va face foarte multe pentru și împreună cu angajații săi.

Suntem mândri să sponsorizăm ediția din acest an a Maratonului Internațional Chișinău. Dorim să-i susținem pe alergătorii locali și de peste hotare, sperând că vor obține rezultate excelente. Îi îndemnăm pe toți să participe la acest eveniment, chiar și pe cei care nu aleargă regulat. Spiritul de echipă și câteva minute de alergare vă vor schimba în mod semnificativ dispoziția și, posibil, veți înțelege că alergarea e ceea ce vă doriți să faceți.

Pentru a avea încredere în viitor, începeți să faceți ceva chiar acum!

Vă reamintim că Maratonul Internațional Chișinău 2018 va avea loc la 30 septembrie în capitală. Toți cei care doresc să participe la maraton pot afla detalii despre evenimentul sportiv și se pot înscrie, accesând site-ul marathon.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării