4 septembrie, 19:56
315
0
Tatăl lui Messi: Clauza de reziliere de 700 de milioane de euro nu este valabilă
4 septembrie, 19:56
315
0

Clauza de reziliere de 700 de milioane de euro din contractul lui Lionel Messi cu FC Barcelona nu este valabilă, a afirmat vineri Jorge Messi, tatăl şi agentul jucătorului, într-un comunicat adresat Ligii spaniole de fotbal (La Liga), transmite presa internaţională.

Foto: Reuters

Potrivit comunicatului lui Jorge Messi, clauza de reziliere a expirat la finalul sezonului trecut, astfel că atacantul poate să plece ca jucător liber de contract, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Contractul lui Messi nu specifică o dată la care trebuie exercitată opţiunea de a pleca, doar faptul că acest lucru trebuie făcut la finalul sezonului, susţine tatăl fotbalistului.

"Noi nu ştim ce contract a fost analizat (de la Liga - n. r.) şi pe ce bază s-a conchis că acesta are o "clauză de reziliere" aplicabilă din momentul în care jucătorul decide să procedeze la ruperea unilaterală a acestuia, începând de la finalul sezonului 2019-2020", începe comunicatul trimis de Jorge Messi.

"Acest lucru se datorează unei erori evidente din partea dvs. Între-adevăr, aşa cum semnalează literal clauza 8.2.3.6 din contractul semnat între club şi jucător: această indemnizaţie nu se aplica în caz de rupere a contractului prin decizia unilaterală a jucătorului începând de la finalul sezonului 2019-2020", adaugă comunicatul.

"Este deci evident că indemnizaţia de 700 de milioane de euro, prevăzută în clauza anterioară 8.2.3.6, nu se aplică în niciun caz", conchide acest text.

La Liga a reacţionat după comunicatul lui Jorge Messi, repetând ceea ce a afirmat în urmă cu cinci zile: "Acest răspuns (trimis de anturajul lui Messi - n. r.) dezvăluie şi confirmă interpretarea scoasă din context şi departe de litera contractului (...)"

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter