main logo
1770

Suspendat pentru că ar fi încălcat regulile anti-doping, Hulk de Moldova este gata să revină în cușcă, în orice moment

Nu își face griji de viitorul său în UFC. Ion Cutelaba, suspendat pentru că ar fi încălcat regulile anti-doping, este gata să revina în cușcă, în orice moment. Moldoveanul a disputat 4 lupte până acum.

Hulk de Moldova: O să demonstrez că sunt un sportiv cinstitIon Cutelaba, suspendat pentru că ar fi încălcat regulile anti-doping.

Ion CUTELABA, LUPTATOR UFC: “Inca se procedeaza cazul. Ei nu au dovezi. M-au descalificat pentru a arata ca am folosit ceva, dar nu pentru ca am folosit ceva. Cred ca nu vom ajunge la judecata, dar, daca o sa ajungem, o sa demonstrez ca sunt sportiv cinstit.”

Hulk de Moldova trebuia sa lupte la turneul UFC 2017, in noiembrie, dar a fost inlaturat chiar inainte de competitie. Agentia Anti-Doping din Statele Unite il suspecta de incalcarea regulilor anti-doping. Luptatorul moldoveanul a afirmat atunci ca a facut ozonoterapie, iar aceasta procedura medicala ar putea fi cauza neintelegerii cu USADA, scrie protv.md.

Ion CUTELABA, LUPTATOR UFC: “Nu e o mare problema, dar e asa ceva – nu se permite. ”

Ion Cutelaba este sigur in viitorul sau in UFC.

Ion CUTELABA, LUPTATOR UFC: “Eu o sa lupt in UFC, cel putin, 15 ani. In cel mai rau caz, o sa fiu suspendat pe ceva timp, dar o sa bucur apoi toata lumea. O sa am foarte multe lupte inainte. Sunt tanar, plin de energie, de motivatie.”

Ion Cutelaba a disputat, pana acum, 4 lupte, in UFC, dintre care 2 a castigat si 2 a pierdut.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării