1 802
0
Stadionul Zimbru, împânzit de polițiști și carabinieri
1 802
0

Astăzi are loc primul meci al selecționatei Moldovei din preliminariile EURO 2020 cu campioana mondială Franța.

Zeci de carabinieri, polițiști, voluntari și stewarzi, agenți de pază particulară au fost surprinși atât în jurul stadionului, cât și pe teritoriul, transmite Știri.md.

Șeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că securitatea este garantată la cel mai înalt nivel.

Începând cu ora 19.00, transportul public a fost redirecționat, iar restul transportului va fi dirijat de poliție.

Accesul la stadion va fi permis de la ora 19:45, doar în baza biletului, abonamentului sau a invitației și a unui act de identitate în original, în care este prezent codul personal (imagini de pe telefon sau copiile documentelor nu vor fi luate în considerație).

Totodată, în conformitate cu cerințele FMF, UEFA, FIFA, posesorul biletului este obligat să respecte normele de conduită pe stadion. 

Pentru siguranța spectatorilor, forțele de ordine vor executa control corporal (verificarea) la intrarea pe stadion. 

- Se interzice intrarea pe stadion cu: arme; obiecte de înjunghiere, tăiere sau contondente; droguri; produse pirotehnice; substanțe lacrimogene; sticle; băuturi alcoolice.

- Se interzice arborarea de însemne, bannere, steaguri și panouri cu caracter xenofob sau rasist, precum și orice scandări în acest sens.

- Se interzice accesul la stadion în stare de ebrietate.

Pentru acest meci, Federația Moldovei de Fotbal a alocat 6000 de abonamente. Restul locurilor sunt rezervate de către organizatori pentru suporterii echipelor adverse, UEFA și partenerilor săi.

Totodată, FMF anunțase anterior că 700 din biletele solicitate inițial de partea franceză, dar care nu au fost revendicate, au fost puse în vânzare ca bilete ordinare.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter