main logo
488

Sportivul Alin Bagrin a ocupat locul 7 la Mondialele de judo

Judocanul moldovean Alin Bagrin (categoria supergrea) s-a clasat pe locul șapte la Campionatul Mondial de cadeți, care s-a desfășurat la Almaty (Kazahstan).

Sportivul Alin Bagrin a ocupat locul 7 la Mondialele de judoFoto: moldpres.md

”Este o problemă permanentă la această categorie de greutate în judo - lipsa partenerilor de antrenamente. Nu ai practic cu cine te pregăti pentru marile turnee. Acest fapt și-a lăsat amprenta asupra evoluției lui Alin Bagrin la Mondiale”, a declarat astăzi pentru agenție antrenorul sportivului Igor Neagu, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Prestația lui Alin Bagrin a fost cea mai bună printre membrii lotului național. Oxana Diacenco (categoria supergrea) a suferit eșec în faza inaugurală a turneului, iar Dan Stratilă (73 kg) a repurtat o victorie și a suferit o înfrângere.

La categoria lui Alin Bagrin au mai concurat încă 25 de participanți.

”Așteptăm o evoluție mai bună la viitoarea ediție a Mondialelor”, astfel a apreciat evoluția sportivilor moldoveni Eugen Matveiciuc, care a obținut cea mai bună performanță în istoria judoului moldovenesc la nivel de cadeți. El este campion mondial la categoria mijlocie în 2017. Performanța a fost stabilită în premieră la Santiago (Chile).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării