main logo
1065

Spiridon, despre partida cu Franța: Fotbalul prestat de noi nu-i fotbal

Selecționerul Alexandru Spiridon nu este satisfăcut de prestația tricolorilor din meciul contra reprezentantivei Franței, pierdut cu scorul de 1-4.

Spiridon, despre partida cu Franța: Fotbalul prestat de noi nu-i fotbal

Potrivit lui Spiridon, fotbaliștii moldoveni au fost depășiți complet în prima repriză, chiar dacă în a doua tricolorii au jucat ceva mai bine, transmite Știri.md cu referire la Agora.md

Tehnicianul a declarat că i-a fost greu să găsească înlocuitori pentru Alexandru Epureanu, care este accidentat, și Alexandru Gațcan, care s-a retras recent de la „națională”.

Pe jucătorii francezi Spiridon i-a descris drept „niște monștri” cu câteva clase mai sus decât adversarii lor din teren. Vorbind cele două echipe, antrenorul le-a comparat cu două mașini: un Zaporojeț contra unui Ferrari.

„Vorbim despre niveluri total diferite. [...] Diferența e pur și simplu incredibilă”, a mai spus selecționerul echipei naționale.

„În ceea ce privește următoarele meciuri, sper că nu ne vom apăra doar. Astăzi am fost forțați de adversari să ne apărăm. Ei au avut o rezervă foarte mare în ceea ce privește pregătirea fizică. [...]  Sperăm că vom arăta un alt nivel al fotbalului împotriva Turciei (n. r. - se va juca luni, 25 martie), dacă îl putem numi fotbal”, a adăugat acesta.

Potrivit lui, problema principală a jucătorilor moldoveni este pregătirea fizică și funcțională: „La acest capitol mai avem de lucrat mult”.

Alexandru Spiridon s-a arătat impresionat de modul în care suporterii și-au susținut echipa din tribune.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării