main logo
833

Simona Halep vrea să facă nunta în România

Aflată într-o scurtă vacanță, după triumful de la Wimbledon, Simona Halep, 27 de ani, se relaxează pe insula grecească Santorini, alături de iubitul ei, Toni Iuruc, 40 de ani.

Simona Halep vrea să facă nunta în RomâniaFoto: sportbox.ru

Gândurile de a-și oficializa relația în fața ofițerului de Stare Civilă îi dau târcoale sportivei clasate pe locul 4 în topul jucătoarelor profesioniste de tenis, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

”Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte”, a dezvăluit Simona Halep, care trăiește o poveste de dragoste alături de Toni Iuruc, un milionar machedon. Despre ”nunta de vis”, 

Simo a mărturisit: „N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”. 

Simona Halep a anunțat anul trecut că mai practica tenisul încă maximum 4 ani de aici înainte și că oricum ”nu mai mă văd jucând la 35 de ani”. 

Asta înseamnă că la maximum 31 de ani, sportiva din Constanța va renunța la carieră pentru a se dedica ”trup și suflet” familiei. 

„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. 

Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. 

Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit Simona în prima conferință de presă digitală din România. 

Apoi a adăugat, pe un ton categoric: ”Nimic despre tenis, câțiva ani!”. Aflată mai mereu în centrul atenției, Simona Halep visează și la o vacanță exotică, departe de ochii indiscreți. 

„Vacanța ideală? Mi-ar plăcea să merg undeva unde nu sunt foarte mulți oameni și să am liniște. Să mă bucur de câteva persoane, apropiații mei și prieteni”, a spus Halep. Aceasta a detaliat: „Nu undeva la munte, ci pe o plajă. 

Dar să nu fie foarte cald, 28-30 de grade Celsius, pe acolo”. 

După vacanță, Simona Halep va mai rămâne câteva zile în țară, apoi va pleca spre Canada, unde va participa la Rogers Cup de la Toronto (5-11 august), competiție la care a triumfat anul trecut.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării