main logo
495

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Dubai

Halep a cedat primul set la 3, după ce a reuşit doar un singur break, în finalul manşei.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la DubaiFoto: libertatea.ro

Sportiva din Constanţa şi-a revenit ulterior şi nu i-a dat mari speranţe adversarei. Halep a închis meciul după o oră şi 38 de minute, cu dublu 6-2, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

În faza următoare, Simona va evolua împotriva lui Jennifer Brady, care a trecut în sferturi de Garbine Muguruza din Spania.

În cealaltă semifinală de la Dubai se întâlnesc Petra Martic şi Elena Rybakina.

Simona Halep a avut parte de un sfert de finală complicat la turneul din Dubai. A pierdut primul set în meciul cu Aryna Sabalenka, dar s-a impus apoi cu un dublu 6-2. Mereu e complicat să joc împotriva ei, e foarte puternică, a spus, după meci, Simona Halep.

La finalul duelului, Simona Halep a recunoscut că se aştepta la o confruntare grea. Chiar dacă începea ca favorită în faţa bielorusei Aryna Sabalenka, primul set a înclinat balanţa în defavoarea ei din cauza loviturilor puternice ale adversarei.

„A fost greu să-mi găsesc ritmul. Mereu e complicat să joc împotriva ei, e foarte puternică. Loveşte mingea tare, aşa că a trebuit să joc mai repede şi să dau tot ce pot ca să câştig. E greu pentru că e mai înaltă decât mine şi are multă putere. A fost nevoie să îi stopez mingile şi apoi să iau iniţiativa, să deschid jocul. E adevărat, am suporteri peste tot unde merg să joc. Ador să joc în Dubai, sunt fericită că voi fi în semifinale şi voi evolua din nou în faţa acestui public”, a spus Simona Halep, citată de DigiSport.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării