main logo
1744

Simona Halep, cerută în căsătorie la aeroport. Reacția campioanei

Simona Halep (27 de ani - locul 4 WTA) a revenit luni în România, după câștigarea trofeului de la Wimbledon.

Simona Halep, cerută în căsătorie la aeroport. Reacția campioaneiFoto: digisport.ro

Campioana noastră a aterizat la 17:10 și a fost primită la Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coandă, la fel ca anul trecut, după succesul de la Roland Garros. Simona a avut parte de o mare surpriză din partea unui fan, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

Românca a avut o prestație extraordinară în finala cu Serena Williams, pe care a învins-o fără nicio emoție, cu 6-2, 6-2. 

Fanii au venit în număr foarte mare să o întâmpine pe campioana de la Londra, iar unul dintre ei chiar a vrut să o ceară de soție. Acesta a venit cu o pancartă pe care scria ”Simona, vrei să fii soția mea?”.

Simona Halep

Simona a stat foarte puțin alături de cei care au așteptat-o, a făcut cu mână și apoi a plecat. Halep nu a apucat să răspundă cererii.

Ion Țiriac a anunțat că Simona Halep va fi celebrată pe Național Arena

Simona Halep va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 19:00, informează un comunicat al Federaţiei Române de Tenis. 

Accesul publicului va fi gratuit. 

Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat: 

"I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. 

Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană". 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării