main logo
605

Simona Halep câștigă turneul de la Toronto și revine în top 10 WTA

Simona Halep a câștigat duminică turneul de la Toronto, o victorie obținută în trei seturi împotriva braziliencei Beatriz Maia Haddad, nr. 24 WTA.

Simona Halep câștigă turneul de la Toronto și revine în top 10 WTA

Grație acestui rezultat, Simona Halep, aflată în prezent pe locul 15 în lume, revine în top 10 WTA, după mai bine de un an, și va urca de luni direct pe locul 6, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Scorul partidei, care a  durat două ore și 18 minute, a fost 6-3, 2-6, 6-3.

Simona Halep a câştigat de două ori Openul Canadei, care se dispută  alternativ la Montreal şi Toronto, de fiecare dată impunându-se însă  când competiţia a avut loc la Montreal (2016, 2018).

În 2015, când de  asemenea ajunsese în finală, dar la Toronto, a pierdut.  Victoria împotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia nu a fost una  facilă, sportiva de 26 de ani fiind una dintre cele mai în formă  jucătoare de tenis în acest sezon, dar experiența Simonei și-a spus  cuvântul și a reușit lovituri incredibile.  

A fost a patra oară când Simona Halep și Beatriz Haddad Maia s-au  întâlnit pe terenul de tenis. Simona câștigase două dintre meciurile  precedente jucate împotriva braziliencei.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării