main logo
484

Simona Halep a suferit o contractură la picior

Simona Halep a declarat, sâmbătă, după victoria obţinută în trei seturi cu Viktorija Golubic, că meciul din Cupa Federaţiei, disputat în faţa propriilor suporteri, a fost de trei ori mai dificil decât finala de la Australian Open, din cauza emoţiilor.

Simona Halep a suferit o contractură la picior

Simona a dezvăluit că la scurt timp după startul partidei a suferit o contractură la picior, dar nu se pune problema să nu joace în a doua zi a confruntării de la Cluj-Napoca.

„Sunt bucuroasă că am reuşit să câştig acest prim meci. De fiecare dată e greu la FedCup, dar astăzi a fost ceva deosebit, o ceremonie deosebită. Am fost foarte impresionată şi contractată de emoţie şi am suferit o contractură la picior în ghemul doi. Dar o să mă recuperez şi o să joc mâine. Nu se pune problema să nu fiu mâine în teren. Vine din interior cât de mult îţi doreşti să termini un meci, dar astăzi nu a contat durerea. Toţi m-au ajutat astăzi să câştig, dar mai ales publicul”, a spus Halep, potrivit Digi24.

Întrebată cu ce s-a deosebit acest meci pentru ea, Halep a răspuns: „Ceremonia a fost specială, a fost în premieră, dar m-a impresionat foarte mult că după ce am fost prezentată în echipă toată lumea a început să strige: 'Simona'. Faptul că atât de mulţi oameni şi-au dat interesul să creeze coregrafia şi mi-au scandat numele şi au pus multă energie mă face să apreciez şi m-a emoţionat”.

Simona Halep a menţionat că este foarte bună experienţa cu Florin Segărceanu pe bancă, acesta dându-le sportivelor linişte pe teren. De asemenea, Halep a spus că nu există tensiuni în echipă după ce Irina Begu a fost preferată Soranei Cîrstea pentru simplu. „Nu este nicio tensiune, s-a explicat foarte bine tactica acestei întâlniri şi totul e ok”.

„A fost foarte dificil. Chiar vorbeam înainte de meci cu băieţii că este de trei ori mai greu decât finala de la Melbourne. Am avut nişte emoţii pe care nu pot să le descriu, a fost un moment deosebit la ceremonie. Mulţumesc Cluj, mulţumesc tuturor pentru acest moment deosebit, niciodată nu trăim asemenea clipe în teren. Vă mulţumesc mult şi mă bucur că am reuşit să câştig astăzi, datorită dumneavoastră”, a spus Simon Halep, citată de News.ro.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, pe Viktorija Golubic, locul 115 WTA, în primul meci al întâlnirii România - Elveţia, din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, care se desfăşoară la Cluj-Napoca.

Cei peste 9.000 de specatori prezenţi în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au format o coregrafie în culorile naţionale, la festivitatea de deschidere a întâlnirii România - Elveţia din Cupa Federaţiei. Fanii au afişat cartoane în culorile roşu, galben şi albastru, iar pe trei laturi ale salii au fost ridicate bannere, unul cu logoul Centenarului Marii Uniri, altul despre Cluj-Napoca, oraşul european al sportului în 2018, iar al treila dedicat echipei de FedCup, cu imaginile jucătoarelor române şi cu mesajul "Clujul susţine naţionala României".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării