main logo
571

Sheriff, victorie la limită în așa-numitul El Clasico de Moldova

Sheriff Tiraspol a obținut o victorie la limită în așa-numitul El Clasico de Moldova.

Sheriff, victorie la limită în așa-numitul El Clasico de MoldovaFoto: Publika.md

„Viespile” au învins în deplasare pe Zimbru Chișinău cu 1-0, într-un meci din cadrul etapei a 31-a a Diviziei Naționale de fotbal, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

„Galben-verzii” au jucat în inferioritate numerică din minutul 41, atunci când Tudor Pavalachi a fost eliminat pentru un fault în postură de ultim apărător. Oaspeții au marcat golul victoriei în minutul 68, prin Rifet Kapic.

Sheriff este la 3 puncte distanță de un nou titlu de campioană. Cu 5 etape rămase de disputat, gruparea tiraspoleană are 13 puncte avans față de Petrocub Hâncești.

Într-o altă partidă, Milsami Orhei a dispus de Sfântul Gheorghe Suruceni, scor 2-1. Oaspeții au deschis scorul pe finalul primei reprize, grație golului înscris de Mihail Ghecev. „Vulturii roșii” au egalat în minutul 62, prin Vasile Jardan. Lovitura de grație a dat-o Constantin Bogdan, în minutul 90, după un corner.

Milsami Orhei este foarte aproape să-și asigure medaliile de bronz în acest sezon Trupa lui Serghei Dubrovin este pe locul trei și are 6 puncte mai multe decât Sfântul Gheorghe Suruceni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării