main logo
1537

Sheriff Tiraspol a reușit scorul sezonului în Divizia Națională

Sheriff Tiraspol a reușit scorul sezonului în Divizia Națională! Liderul clasamentului a surclasat-o pe Speranța Nisporeni cu 10-0, în cea de-a 28-a etapă. "Galben-negrii" au obținut astfel cea mai categorică victorie din actualul sezon fotbalistic.

Sheriff Tiraspol a reușit scorul sezonului în Divizia Națională

Sheriff a dat start festivalului de goluri, în partida jucată la Vadul lui Vodă, încă din minutul 13, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Lovro Bizjak și-a trecut primul numele pe tabela de marcaj, iar peste patru minute Frank Castaneda a dublat avantajul "viespilor" din penalty. Echipa antrenată de ucraineanul Iuri Vernidub a mai înscris până la pauză încă de trei ori prin Dimitrios Kolovos, Adama Traore și Gustavo Dulanto.

Oaspeții nu au avut milă de adversar nici în repriza secundă și au mai marcat încă 5 goluri. Lovro Bizjak a mai înscris de 2 ori și astfel și-a trecut în cont un hattrick, iar Nadrey Dago a reușit o dublă. Scorul final a fost stabilit de Peter Banda în minutul 87.

"Credeam că adversarul va opune mai multă rezistență, însă a fost foarte ușor. Oare se poate de spus că adversarul a opus rezistență, atunci când totul decurge atât de ușor? Acest lucru ne spune că echipa noastră este cu un cap peste adversar.", a spus antrenorul Sheriff Tiraspol, Iurii Vernidub. 

"Clar că îmi e rușine atât mie, cât și fotbaliștilor. Nimeni nici nu a presupus că vom încasa atâtea goluri. Însă să fie asta singura înfrângere, decât să pierdem 10 partide consecutive cu 0-1.", a spus antrenorul Speranța, Volodimir Prokopinenko. 

Dacia-Buiucani a scăpat printre degete victoria în partida cu Zimbru Chișinău. Gazdele au deschis scorul în minutul 69 prin Dumitru Bivol, însă "galben-verzii" au reușit să egaleze în prelungiri la ultima fază a meciului. Petru Neagu a restabilit echilibrul pe tabelă dar și rezultatul final de 1-1.

În ultimul meci al etapei, Petrocub Hâncești a remizat cu Milsami Orhei, scor 1-1. "Vulturii roșii" au fost cei care au marca primii, în minutul 72, prin Alexandru Antoniuc, iar echipa gazdă a egalat peste 4 minute prin Mihai Plătică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării