main logo
542

Sheriff Tiraspol a fost eliminată la penalty-uri din Liga Europei

Sheriff Tiraspol a fost eliminată la penalty-uri de irlandezii de la Dundalk și ratează un meci cu surpriza competiției, KI Klaksvik din Insulele Feroe, în play-off-ul Ligii Europa.

Sheriff Tiraspol a fost eliminată la penalty-uri din Liga EuropeiFoto: ipn.md

Totul a început bine pentru Sheriff în meciul cu echipa care este pe locul 3 în Irlanda după 12 etape, transmite Știri.md cu referire la IPN

Singurul moldovean din teren, fundașul Veaceslav Posmac, a deschis scorul în minutul 8, cu o lovitură de cap după un corner executat de ucraineanul Bliznichenko. Irlandezii au egalat în prelungirile primei reprize. 

Murray a înscris, de asemenea, cu o lovitură de cap. Învingătoarea s-a decis la seria penalty-urilor. La Sheriff au transformat Kapic, Veloso și Parra, dar a ratat nigerianul Obilor.

„Nu am meritat calificarea. Dundalk a jucat mai rapid, a câștigat mai multe dueluri aeriene. La seria penalty-urilor e loterie, dar timp de 120 de minute irlandezii au jucat mai bine”, a recunoscut antrenorul echipei Sheriff, Zoran Zekic.

Dundalk va întâlni în play-off-ul Ligii Europa echipa din Insulele Feroe, KI Klaksvik, care a umilit-o pe Dinamo Tbilisi cu 6-1. Meciul va avea loc în Irlanda pe 1 octombrie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării