main logo
677

Sheriff s-a calificat în următoarea etapă a Ligii Europa la fotbal

Echipa Sheriff Tiraspol a promovat joi, 1 august, în turul doi preliminar al Ligii Europa la fotbal.

Sheriff s-a calificat în următoarea etapă a Ligii Europa la fotbal

Asta după ce a încheiat, pe teren propriu, la egalitate (1-1) meciul retur cu formația Partizani Tirana (Albania). Autorii golurilor marcate sunt Asani (29, 0-1) – Nduaie (63, 1-1). În tur, aceasta a învins cu scorul 1-0, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.md.

În prima repriză, oaspeții au avut o mică superioritate și au materializat-o prin golul marcat. Gazdele au echilibrat jocul în a doua jumătate a partidei și au înscris golul ce a permis calificarea în următorul tur al competiției.

”Nu înțeleg de ce jucăm timorați, cu frică, acasă, în fața propriilor spectatori. Am comis multe greșeli în prima repriză. Avem mult de lucru la antrenamente pentru a nu le repeta pe viitor. AIK, viitoarea adversară, este un club mai puternic decât Partizani”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Zoran Zekici. 

”Am avut o șansă extraordinară de a marca încă un gol la scorul 1-0, dar am ratat-o. Dacă am fi înscris, ar fi fost o altă poveste. N-a fost, însă, să fie și acum putem vorbi doar despre greșelile comise și de ce nu ne-am calificat în etapa următoare”, a spus antrenorul formației Partizani, Franco Lerda.

La meci au asistat aproximativ șapte mii de spectatori.

Pe 8 august, Sheriff va disputa pe teren propriu meciul tur cu echipa AIK (Suedia). Sheriff este unica echipă moldovenească care evoluează în Liga Europa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării