main logo
1455

Sheriff este gata de meciul cu Inter. Vernidub: Le-am găsit puncte slabe

Iuri Vernidub, tehnicianul lui Sheriff, îi avertizează pe cei de la Inter înaintea turului de la Milano și crede că le-a descoperit punctele slabe: "Vom încerca să producem daune pe contraatac".

Sheriff este gata de meciul cu Inter. Vernidub: Le-am găsit puncte slabeFoto: Imago

După ce s-a calificat în premieră în grupele Ligii, apoi le-a învins pe Șahtior și pe Real, chiar la Madrid, Sheriff visează să dea lovitura și la Milano, transmite Știri.md cu referire la gsp.ro.

Antrenorul campioanei Moldovei a studiat atent jocul deținătoarei titlului din Serie A, așa cum a făcut-o și cu cel al echipelor pregătite de alți doi tehnicieni italieni, De Zerbi și Ancelotti. 

"Inter are și puncte slabe și îi vom găsi călcâiul lui Ahile, unde s-o lovim și să-i producem daune", declară Iuri Vernidub în interviul din Gazzetta dello Sport.

Iuri Vernidub, înainte de Inter - Șheriff: "Să rămânem în umbră"

Artizanul ucrainean al succeselor minunii din Tiraspol explică și cum vede duelul cu nerazzurii: "Inter face presing sus și nu te lasă să respiri. Joacă diferit față de primele adversare din grupă. Inzaghi are alt sistem, dar sper că elevii mei vor rămâne concentrați. Să ne facem jocul și să lăsăm o impresie bună.

Inter va avea posesia, iar noi trebuie să ne apărăm bine și să folosim contraatacul. Entuziasmul după Madrid ne poate juca feste și de aceea e bine să rămânem în umbră pe un alt stadion plin de istorie, unde am fost spectator de 2-3 ori în anii '90".

L-a citit pe Ancelotti

Tehnicianul, un fost fundaș atent la organizarea jocului, care s-a inspirat din Wenger, Guardiola și Mourinho, a dezvăluit din secretele performanțelor lui Sheriff: 

"Fiul meu mi-a făcut cadou cartea lui Ancelotti, Liderul calm, pe care am citit-o de mai multe ori și așa am surprins-o pe Real. Cine își putea imagina? Mi-a spus apoi că victoria e meritul lui! Acum însă mă inspiră mult stilul lui Nagelsmann, care are doar 34 de ani, dar face lucruri formidabile".

"Nu e ușor să gestionezi jucători de 15 naționalități, cu obiceiuri, culturi și religii diferite. Obiectivul e să-i unesc, folosesc mai mulți translatori și îmi trebuie răbdare. Fotbalul este un limbaj universal", Iuri Vernidub, antrenor Sheriff

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării