main logo
498

Sfântul Gheorghe a învins din nou echipa Zimbru Chișinău

După ce în urmă cu câteva zile echipa Sfântul Gheorghe Suruceni a învins (1-0) formația Zimbru Chișinău în turul semifinalei Cupei Moldovei la fotbal, în weekend a întrecut-o și în Divizia Națională (2-1).

Sfântul Gheorghe a învins din nou echipa Zimbru Chișinău

Sfântul Gheorghe a obținut victoria și de data aceasta în deplasare. Golurile au fost marcate de Pâslă (13) – Suvorov (27), Kirakosyan (31), transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

”Felicit echipa. Am obținut trei puncte în deplasare. A fost un meci dificil. Greu, pentru că jucând cu aceeași echipă în decursul unei săptămâni nu poți inventa nimic nou. N-am surprins-o prin nimic pe Zimbru. Ea, pe noi – de asemenea”, a subliniat la conferința de presă antrenorul echipei Sfântul Gheorghe, Serghei Cebotari.

”Este greu să vorbești în asemenea momente. Asta pentru că nu este nevoie de cuvinte, ci de fapte, rezultate. Am sperat că astăzi vom învinge. N-a fost să fie. Am dorit chiar să plec din echipă. Mi-am și luat rămas bun de la băieți în vestiar, dar după discuția purtată cu Nicole Ciornîi mi-am revăzut decizia”, a spus la conferința de presă antrenorul formației Zimbru, Sorin Colceag.

În celelalte partide ale etapei a șasea au fost înregistrate următoarele rezultate: Dinamo-Auto Tiraspol – Milsami Orhei 0-0, Sheriff Tiraspol – Codru Lozova 2-1, Speranța Nisporeni – Petrocub Hâncești 1-1.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării