main logo
527

Selecţionerul Croaţiei: Acum este momentul ideal pentru a pleca

Selecţionerul Croaţiei a spus că după ce a câştigat argintul la Cupa Mondială de fotbal din Rusia ar fi un moment ideal pentru a se retrage din funcţie, dar a admis că nu a luat încă o decizie după euforia cu care naţionala a fost primită la revenirea de la Moscova.

Selecţionerul Croaţiei: Acum este momentul ideal pentru a pleca

''Acum este momentul ideal pentru a pleca. Am luat decizia după turneu alături de familia mea", a declarat Dalic într-un interviu pentru ziarul Vecernji list. Totuşi, după revenirea la Zagreb, când am văzut acea primire, trebuie să-mi analizez decizia. Pentru aceşti oameni, care sunt cei mai importanţi, pentru aceste emoţii, mă întreb dacă am dreptul acum să-i decepţionez'', a declarat selecționerul Zlatko Dalic, transmite Ştiri.md cu referire la DigiSport.

Sute de mii de croaţi au invadat luni străzile din Zagreb pentru a-i saluta şi a se bucura alături de eroii lor de la Mondialul din Rusia.

Dalic a semnalat că în timpul celor patru luni dinainte de Mondial a suferit obstrucţii de la anumite persoane din fotbalul croat care l-au împiedicat să lucreze în stilul său: ''M-au atacat şi nimeni nu m-a apărat. Pentru ei este această decizie, nu pot permite ca peste două luni, la prima înfrângere, unii să-mi ceară demisia'', a dezvăluit antrenorul croat.

Dalic şi-a exprimat gratitudinea faţă de preşedintele federaţiei, Davor Suker, care i-a dat autonomie deplină în alegerea jucătorilor şi a asistenţilor săi.

În cariera sa de antrenor, Dalic a mai pregătit: Rijeka, Dinamo Tirana, Slaven Belupo, Faisaly, Al Ain și Al Hilal. Selecționerul croat pregătește din octombrie 2017 naționala lui Modric și Perisic și are un contract valabil până în 2020.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării