main logo
537

Sead Kolasinac și Mesut Ozil au ratat startul noului sezon din Premier League

Jucătorii Sead Kolasinac și Mesut Ozil au ratat startul noului sezon din Premier League și victoria lui Arsenal din prima etapă în fața celor de la Newcastle, scor 1-0, din cauza unor probleme de securitate.

Kolasinac și Ozil au ratat startul noului sezon din Premier LeagueFoto: metro.co.uk

Clubul londonez a precizat că absența celor doi fotbaliști se datorează evenimentului întâmplat în urmă cu două săptămâni, atunci când Ozil și Kolasinac au fost atacți pe o stradă din capitala Angliei de doi hoți, transmite Știri.md cu referire la stiripesurse.ro.

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, jucătorii sunt acum în mijlocul unui conflict dintre două găști de infractori și sunt sub supravegherea permanentă a poliției. 

Sursa citată notează că un grup din nordul orașului a încercat să îi intimideze pe agresorii fotbaliștilor pentru a evita mai multe atacuri. Problema a fost că aceștia din urmă s-au enervat și au decis să se răzbune pe Sead Kolasinac și Mesut Ozil.

Săptămâna trecută, poliția din Londra, în momentul în care îi păzea casa lui Ozil, a arestat doi bărbați, pe care îi suspectează că i-ar fi atacat pe fotbaliști.

Cum s-a întâmplat totul

Cei doi hoţi au venit pe motociclete şi au încercat în primă fază să-l jefuiască pe Ozil. Mijlocaşul a fugit de lângă maşina sa şi s-a îndreptat spre un restaurant aflat în apropiere. 

Kolasinac i-a luat prin surprindere pe tâlhari şi a încercat să-şi facă dreptate de unul singur. Primul hoţ a reuşit să-l evite pe Kolasinac, însă al doilea a încasat un croşeu sănătos din partea bosniacului.

Un martor ocular a explicat ce s-a întâmplat: "Ozil părea absolut terifiat. Alerga pentru a-şi salva viaţa. Chiar cred că despre asta era vorba. 

L-am văzut cum a dispărut în restaurant cu răufăcătorii pe urmele lui. A fost o nebunie", a spus un cetăţean aflat la faţa locului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării