main logo
829

Scandal incredibil în box după ce un luptător a ajuns în comă

Boxerul a suferit un edem cranian in urma luptei care nu trebuia sa aiba loc.

Scandal incredibil în box după ce un luptător a ajuns în comăScandal incredibil în box după ce un luptător a ajuns în comă

Yeison Cohen, boxer de 28 de ani, se afla in coma de cateva zile dupa o lupta care a produs un scandal incredibil in lumea boxului. Meciul contra lui Hugo Berrio nu ar fi trebuit sa aiba loc conform presei din Columbia deoarece Cohen nu trecuse testele fizice, scrie protv.md.

Cohen s-a prabusit la sfarsitul rundei a 7-a si a fost dus de urgenta de antrenorul sau la spital cu un taxi deoarece nu exista o ambulanta in arena unde s-a disputat meciul. Presedintele World Boxing Association (WBA), Jesus Mendoza, a anuntat ca partida fusese aprobata iar cheltuielile pentru recuperarea boxerului din Venezuela vor fi acoperite.

Din pacate, vestile in ceea ce priveste starea lui Cohen nu sunt bune: "Pacientul este in coma. A fost redusa doza de sedative si astepta un raspuns neurologic care pana acum a fost slab. In ceea ce priveste semnalele vitale, este stabil. Spera sa existe o mobilitate mai buna odata ce edemul cerebralul incepe sa descreasca" a declarat doctorul Carlos D'Anetra de la General del Norte, acolo unde se afla Cohen.

Yeison Cohen avea un palmares de 2 victorii si 7 infrangeri, in timp ce Hugo Berrio, adversarul sau, avea 25 de victorii si 7 infrangeri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării