main logo
901

Sărutul ăsta va scrie istorie - Un schior gay și-a sărutat iubitul la Jocurile Olimpice de la PyeongChang

Dacă un bărbat și o femeie se sărutau în fața camerelor, nimeni nu ar fi observat.

Un schior gay și-a sărutat iubitul la Jocurile Olimpice 2018Un schior gay și-a sărutat iubitul la Jocurile Olimpice 2018

Însă despre sărutul celui mai cunoscut sportiv gay de la Olimpiada de Iarnă vorbește toată planeta. Este pentru prima dată în istoria Jocurilor Olimpice când doi tipi se sărută, scrie noizz.ro.

Gus Kenworthy s-a sărutat cu iubitul lui, Matthew Wilkas, la baza pârtiei, înaintea calificărilor de duminică pentru proba de slopestyle.

Surpriza a fost că cei de la televiziunea NBC aveau camerele pornite şi îndreptate asupra lui, în momentul în care l-a sărutat pe Matthew.

„Nu am realizat că eram filmaţi, dar sunt foarte bucuros că am fost. Niciodată în tinereţea mea, nu mi-aş fi putut imagina să văd doi oameni pupându-se la televizor în timpul unor Jocuri Olimpice, dar pentru prima oară un tânăr care se uită la televizor îi poate vedea. ’Love is love’”, a declarat Kenworthy.

Gus are 26 de ani și este practicant de schi freestyle, câștigând o medalie de argint la Olimpiada de la Sochi.

Chiar dacă de data asta nu a câștigat nicio medalie la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, Gus Kenworthy a scris istorie cu sărutul lui.

„Cred că singura modalitate de a schimba percepţiile, de a distruge homofobia şi barierele este prin exemple şi ăsta nu este un lucru de care am avut parte când eram copil. Cu siguranţă nu am văzut un gay la Jocurile Olimpice care să-şi sărute prietenul şi cred că dacă aş fi văzut asta, ar fi fost mult mai uşor pentru mine”, a spus Gus.

“Este un lucru pe care mi l-am dorit să-l fac la ultimele Jocuri Olimpice, să-mi sărut iubitul, dar mi-a fost foarte frică să o fac. Dar acum, să pot face asta, să văd această atenție televizată de lumea întreagă, este incredibil”, a mărturisit sportivul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării