main logo
498

Şapte luptători moldoveni de stil liber vor participa la Mondialele de cadeţi

Şapte luptători moldoveni de stil liber vor evolua la Campionatul Mondial de cadeţi, care a demarat astăzi la Sofia (Bulgaria).

Şapte luptători moldoveni vor participa la Mondialele de cadeţiFoto: moldpres.md

Aceştia-s Vadim Gorodeţchi (48 kg), Alin Ciorici (55 kg), Adrian Asafti (60 kg), Ionuţ Vintilă (65 kg), Lilian Balan (71 kg), Ion Demian (80 kg) şi Marius Uja (110 kg), transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Primii s-au încadrat în concurs reprezentanţii categoriilor supergrea şi semigrea. Ion Demian (80 kg) l-a învins în primul meci disputat pe Wenlong Xu (China, 2-2), graţie faptului că a obţinut ultimul punct al meciului după care a cedat cu 7-16 în partida disputată cu Biglar Firouzpourbandrei din Iran şi va lupta în recalificări pentru a obţine medalia de bronz. Adversarul său în primul meci va fi Yash Yash (India). Pentru a intra în posesia distincţiei el urmează să repurteze două victorii.

Marius Uja (110 kg) i-a cedat în primul meci lui Giorgi Chikhradze (Georgia, 0-10) şi îl va înfrunta în recalificări în continuare pe Adil Misirci (Turcia).

„Am toată încrederea că cineva dintre reprezentanţii noştri vor obţine medalii. Cine este greu de pronosticat, dar repet, sper că cineva va urca pe podiumul de premiere”, a declarat pentru agenţie cel mai bun luptător moldovean de stil liber Petru Marta.

Petru Marta este dublu campion european, premiant la Mondiale, campion al Uniunii Sovietice şi al Spartachiadei popoarelor din URSS.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării