25 martie, 15:09
373
0
Salariul lui Messi şi cele ale colegilor săi ar putea să scadă cu 70%
25 martie, 15:09
373
0

Jucătorii Barcelonei au intrat în conflict cu cei din conducerea grupării blaugrana, după ce preşedintele Josep Maria Bartomeu a propus ca în timpul pandemiei de coronavirus salariile să fie micşorate cu 70%, potrivit site-ului spaniol sport.es.

Foto: Mediafax

Conform sursei citate, o parte dintre fotbaliştii de pe Camp Nou consideră o măsura prea drastică şi în momentul de faţă sunt în negocieri pentru a ajunge la un numitor comun, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

AS notează că şefii Barcelonei au transmis însă că sportivii îşi vor primii toţi banii înapoi, în momentul în care Spania va ieşi din starea de urgenţă, inclusiv în cazul în care competiţiile nu se vor relua.

Propunerea a fost trimisă căpitanilor echipelor de fotbal masculin (Lionel Messi), feminin (Vicky Losada), de baschet(Tomic), de handbal (Vitor Tomas), de fotbal în sală (Sergio Lozano) şi de hockey (Aitor Egurrola).

Clubul Barcelona avea prevăzut ca în sezonul 2019-2020 să cheltuiască 507 milioane de euro pe salarii, cu 3% mai puţin decât în campania anterioară.

Cele 507 milioane reprezintă 49% din bugetul clubului, iar preşedintele Josep Maria Bartomeu trebuie să reducă cheltuielile economice, având în vedere impactul pe care îl poate avea epidemia de coronavirus.

Barcelona plănuise că va câştiga 374 milioane de euro din publicitate, cifră care nu se va mai atinge în clipa de faţă.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter