main logo
690

Salah a izbucnit în râs când a fost întrebat de Balonul de Aur: Ce a răspuns

Mohamed Salah (29 de ani) a terminat doar pe locul 7 în cursa pentru Balonul de Aur, câștigată pentru a șaptea oară de către Lionel Messi (34 de ani).

Salah a izbucnit în râs când a fost întrebat de Balonul de AurFoto: digisport.ro

Fotbalistul lui Liverpool era unul dintre cei care credeau că au șanse reale la obținerea premiului acordat de revista France Football, iar poziția sa în top 10 l-a surprins pe Jurgen Klopp, antrenorul său, dar și pe mulți alții, transmite Știri.md cu referire la Digisport.ro.

Chiar și Salah a fost dezamăgit total de faptul că a obținut doar 121 de voturi, lucru arătat clar și în ultimul interviu acordat. La finalul derby-ului cu Everton, câștigat miercuri cu 4-2, în cadrul căruia a marcat și o dublă, Salah a fost întrebat de reporter ce părere are despre locul său în ierarhie.

Atacantul nu s-a putut abține și a izbucnit în râs, apoi a început să dea dezaprobator din cap. "Nu comentez", a fost răspunsul pe care l-a dat egipteanul, iar peste câteva secunde a părăsit interviul.

Jurgen Klopp a transmis că Mohamed Salah merita ”fără îndoială” să ocupe o poziție mai sus în ierarhie, deși egipteanul, cu poziția a șaptea, i-a devansat pe Neymar, Kylian Mbappe sau Kevin De Bruyne.

”Am fost surprins să văd pe ce poziție a fost Salah, sincer să fiu. Este Balonul de Aur, jurnaliștii votează, e votul vostru. Dacă voi credeți că ar fi trebuit să termine mai sus, atunci ar trebui să vă convingeți colegii.

Mereu poți să-i dai Balonul de Aur lui Messi pentru cariera pe care a avut-o, dar dacă nu i-l dai acum lui Lewandowski, o să fie dificil să-i mai dai altădată. 

Și, da, Mo ar fi trebuit să fie mult mai sus, fără îndoială”, a spus Jurgen Klopp, în cadrul unei conferințe de presă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării