main logo
1488

Rubicon 2018: Ziua a II-a. Alergătorii ultramaratonului, la sudul țării

(ora 21:20) Peste 30 de alergători au depășit etapele din raionul Ialoveni, alergând aproape 35 de kilometri. Înainte îi așteaptă etapele de noapte, care trec prin raioanele de sud ale Moldovei: Cimișlia, Basarabeasca și Găgăuzia.

(ora 18:45) După ce au alergat prin capitală, fiind încurajați de susținătorii chișinăuieni, alergătorii Rubicon 2018 își continuă traseul în raionul Ialoveni și deja sunt la cea de-a doua etapă. În total au fost depășite 24 de etape și 300 km de la start.

(ora 15:20) Eroii Rubiconului aleargă în Chișinău! Orășenii se pot alătura alergătorilor sau îi pot susține pe întregul traseu din oraș: Sculeanca (Calea Ieșilor), Centru (Ștefan cel Mare - Izmail) și Telecentru (șoseaua Hîncești) în direcția raionului Ialoveni.

(ora 14:00) Au fost parcurși 250 km din distanța totală de 500 km a ștafetei ultramaraton Rubicon 2018. Ecuatorul cursei a fost atins în raionul Strășeni, la doar 10 km de capitala Moldovei. Etapa de mijloc, cea de-a 21-a, a fost depășită de 18 participanți.

La ora 15:00 alergătorii vor intra în Municipiul Chișinău, iar orășenii se vor putea alătura eroilor Rubiconului pentru ai susține pe întregul traseu din capitală: Sculeanca (Calea Ieșilor), Centru (Ștefan cel Mare - Izmail), Telecentru (șoseaua Hîncești) în direcția raionului Ialoveni. 

La 16:38 sportivii deja vor fi în Piața Marii Adunări Naționale pentru a da ștafeta sportivilor următoarei etape.

Participanții ștafetei ultramaraton Rubicon au nevoie de susținere și cuvinte de încurajare. Aveți posibilitatea să-i întâlniți în orice porțiune a etapelor și să-i încurajați. Puteți veni cu mesaje motivaționale, dar și cu gustări și băuturi calde pentru alergători și echipa de organizare.

Startul ștafetei ultramaraton Rubicon 2018 a fost dat în orașul Ocnița, pe 9 februarie, la ora 11:00, iar finișul va fi în localitatea Mirnoe a raionului Taraclia, pe 11 februarie, la ora 17:22. Ștafeta ultramaraton Rubicon 2018 trece prin 14 raioane centrale ale Moldovei.

Puteți urmări în direct cum se desfășoară ultramaratonul, accesând pagina https://rubicon.run/live.

Mai multe imagini găsiți pe pagina de Facebook dedicată evenimentului Rubicon.run 2018.

Citește și:

Rubicon 2018: Ziua II. Alergătorii au cucerit etapele din Chișinău

Rubicon 2018: Ziua II. Cum au alergat de la Bălți la Strășeni

Rubicon 2018: Faze tari ale ultramaratonului prin toată Moldova

Rubicon 2018: Alergătorii ultramaratonului au ajuns la Bălți

Rubicon 2018: Ziua I. Cum au alergat de la Ocnița la Bălți

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării