main logo
958

Ronaldo nu s-a antrenat alături de echipa Portugaliei miercuri înainte de meciul din CM

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, care a fost doar rezervă în victoria de marţi a Portugaliei cu Elveţia (6-1) din optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022, nu s-a antrenat miercuri pe teren, mulţumindu-se cu exerciţii în sală, a confirmat un purtător de cuvânt al naţionalei lusitane.

Ronaldo s-a antrenat singur înainte de meciul din optimile de finală

Spre deosebire de celelalte rezerve din meciul de marţi, Ronaldo n-a apărut pe gazon la antrenamentul programat miercuri la prânz, a constatat un ziarist. Doar primele 15 minute ale acestui antrenament au fost deschise presei, transmite Știri.md cu referire la dcnews.ro.

"A lucrat în sală, cum face de multe ori", a declarat un membru al serviciului de presă al naţionalei portugheze. În afara lui Ronaldo, toţi titularii de marţi s-au antrenat în sală.

Ronaldo, care are 37 de ani, a fost rezervă în partida cu Elveţia, ceea ce nu i se mai întâmplase de aproape 15 ani la naţională. El a intrat în joc în minutul 75, în locul tânărului Goncalo Ramos. Titularizat spre surpriza generală, acesta a reuşit un hat-trick şi a dat un o pasă decisivă.

Înaintea meciului, Ronaldo a fost mustrat de selecţionerul Fernando Santos pentru atitudinea pe care a avut-o în momentul când a fost înlocuit în partida cu Coreea de Sud (1-2).

"Am văzut imaginile şi nu mi-a plăcut deloc. Chiar nu mi-a plăcut deloc", a spus atunci Fernando Santos.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării