main logo
487

Ronaldo marchează și duce echipa sa în semifinalele UEFA Champions League

Cea de a doua seară a UEFA Champions League aduce alte două meciuri de top, Echipa Real Madrid întâlnește pe teren propriu echipa din Torino, Juventus.

Ronaldo duce echipa sa în semifinalele UEFA Champions LeagueRonaldo marchează și duce echipa sa în semifinalele UEFA Champions League. Foto: Reuters

În cel de al doilea meci Bayern Munich a întâlnit pe teren propriu echipa Sevilla din Spania, transmite diez.md.

Meciul serii a fost jucat în Spania unde echipa Real Madrid a întâlnit pe teren propriu echipa Juventus Torino. Juventus a deschis scorul prin Mandzukic  care a înscris din plonjon, cu capul, după o centrare a lui Khedira. Mandzukic reușește dubla, a marcat din nou cu capul, din centrarea lui Lichsteiner. Navas a gafat inexplicabil și a scăpat în față o minge venită dintr-o centrare banală. Matuidi a fost pe fază și a intrat în poartă cu tot cu minge. Ronaldo înscrie un gol din penalty și califică echipa Real Madrid în semifinalele UEFA Champions League.

A doua partidă din această seară a fost jucată pe Allianz Arena, unde echipa lui Heynckes a reușit să se califice datorită golurilor marcate în meciul din deplasare unde a învins echipa Sevilla cu scorul final de 2-1.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării