main logo
920

Ronaldo, eliminat din Ligă. Starul a început să plângă

Cristiano Ronaldo a fost eliminat, miercuri seară, la debutul pentru Juventus Torino în UEFA Champions League.

Ronaldo, eliminat din Ligă. Starul a început să plângă

Starul portughez a încasat direct cartonașul roșu din partea centralului Felix Brych, la semnalizarea arbitrului asistent, care a considerat că atacantul lui Juve l-a lovit pe Jeison Murillo în careul Valenciei.

Momentul a avut loc în minutul 28 al meciului Valencia - Juventus, din Grupa H din UEFA Champions League. Murillo a căzut în mijlocul careului Valenciei, de lângă Ronaldo, care aștepta o centrare de pe stânga atacului lui Juventus. Portughezul i-a făcut imediat semn să se ridice, dar meciul a fost oprit de arbitru, care în minutul 29 i-a acordat direct roșu fotbalistului de la campioana Italiei, care a început să plângă de nervi, încercând să îi explice arbitrului, fără vreun rezultat, că nu i-a făcut nimic adversarului său, transmite Ştiri.md cu referire la Digisport.

Cel mai bun marcator din toate timpurile din UEFA Champions League (120 de goluri) va rata, cel mai probabil, următoarele două meciuri ale lui Juventus în grupele UEFA Champions League: cu Young Boys Berna (2 octombrie) și cu Manchester United (23 octombrie).

Foto: digisport.ro

Foto: digisport.ro

Foto: digisport.ro

Foto: digisport.ro

Foto: digisport.ro

Foto: digisport.ro

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării