main logo
570

Ronaldo, după revenirea la Manchester United: Eram foarte nervos

Am fost foarte nervos, nu s-a văzut, dar aşa am fost, a declarat Cristiano Ronaldo, după ce a revenit cu goluri la Manchester United, el marcând de două ori în partida cu Newcastle, scor 4-1.

Ronaldo, după revenirea la Manchester United: Eram foarte nervos

"Eram foarte nervos, poate nu am arătat. Mi-am spus aseară că vreau să arăt că încă mai pot ajuta echipa. Când am început jocul, eram foarte nervos când mi-au cântat numele, dar fanii aceştia sunt uimitori", a declarat Ronaldo, transmite Știri.md cu referire la Știripesurse.ro.

Înconjurat de o generaţie tânără, Ronaldo (36 de ani) a reuşit să combine de câteva ori cu Sancho, Greenwood şi alţii şi a realizat că sunt jucători cu un potenţial mare în echipa sa. "Avem o echipă fantastică, o echipă tânără şi un antrenor fantastic. Dar trebuie să câştigăm încredere. Echipa trebuie să fie matură pentru a câştiga Premier League şi Liga Campionilor. Cred că suntem pe drumul cel bun, trebuie să câştigăm meciuri, să construim încredere, să întărim echipa şi sunt aici pentru a ajuta echipa", a declarat Ronaldo.

Portughezul Cristiano Ronaldo a înscris două goluri, sâmbătă, pentru Manchester United, în meciul de pe teren propriu cu echipa Newcastle United, contând pentru etapa a patra a campionatului Angliei.

Ronaldo a revenit în această lună la Manchester United, echipă pentru care a mai jucat în perioada 2003-2009.

Manchester United s-a impus cu scorul de 4-1 în meciul de acasă cu Newcastle. Ronaldo a marcat în minutele 45+2 şi 62. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Fernandes ’80 şi Lingard ‘90+2, iar pentru oaspeţi a marcat Manquillo ’56.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării