main logo
1328

Ronaldo din carantină: Mă adresez ca fiu, tată, ca om îngrijorat

Cristiano Ronaldo a intrat în autoizolare la domiciliu, în Madeira, după ce colegul lui de echipă, Daniele Rugani, a fost diagnosticat cu coronavirus.

Ronaldo din carantină: Mă adresez ca fiu, tată, ca om îngrijorat

Fotbalistul portughez a mers acasă, pentru a-și vedea mama care suferise un accident vascular cerebral, dar nu s-a mai întors în Italia, după ce a aflat că Rugani a fost testat pozitiv, transmite Știri.md cu referire la b1.ro.

Vineri, sportivul a postat un mesaj pe Instagram, îndemnând oamenii să respecte recomandările autorităţilor.

„Lumea trece printr-un moment foarte dificil, care necesită grijă şi atenţie maximă din partea noastră, a tuturor. Mă adresez vouă astăzi nu ca fotbalist, ci ca fiu, tată, ca om îngrijorat de ce s-a întâmplat în ultima perioadă, ce afectează toată lumea.

Este important ca noi toţi să respectăm recomandările OMS şi ale autorităţilor cu privire la felul în care trebuie gestionată situaţia actuală. Protejarea vieţii umane trebuie să fie mai presus de orice alt interes.

Vreau să transmit gândurile mele tuturor celor care au pierdut pe cineva apropiat, solidaritatea mea cu cei care se luptă cu virusul, cum este colegul meu Daniele Rugani, şi susţinerea mea pentru extraordinarii profesionişti din sistemul de sănătate care îşi riscă propriile vieţi pentru a-i salva pe alţii”, a scris Ronaldo pe internet.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării