main logo
1550

Ronaldinho a câştigat un turneu de fotbal în închisoare

Fostul mare jucător brazilian Ronaldinho a câştigat un turneu de fotbal organizat în închisoarea din Asuncion, capitala Paraguayului, el fiind acuzat de folosirea unui paşaport fals, scrie ziarul spaniol El Mundo Deportivo.

Ronaldinho a câştigat un turneu de fotbal în închisoare

În fiecare zi apar noi imagini cu Ronaldinho Gaucho în închisoare. În ultimele, fostul laureat al Balonului de Aur apare jucând într-un meci disputat în penitenciar, câştigat de echipa sa, ce a obţinut un premiu neobişnuit: un purcel de 15 kilograme, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

Din Paraguay au venit mai multe versiuni în legătură cu ceea ce s-a întâmplat. Victoria a fost cu scorul de 11-2 şi brazilianul ar fi dat un recital. Unii ziarişti relatează că Ronaldinho a dat cinci goluri şi şase pase decisive, alţii au oferit cifre uşor diferite.

După cum se ştie, Ronaldinho este acuzat că a folosit un paşaport fals pentru a intra în Paraguay. Apelul depus de avocaţii fostului jucător împotriva menţinerii sale în detenţie va fi judecat marţi.

Ronaldinho sosise împreună cu fratele său la Asuncion pentru a promova o carte şi a participa la diferite acţiuni caritabile, la iniţiativa fundaţiei Fraternidad Angelical, care sprijină copiii săraci.

Cei doi brazilieni au prezentat paşapoartele vameşilor, care nu au observat vreo neregulă. Poliţia paraguayană a percheziţionat apoi camerele lor de hotel şi a descoperit paşapoarte false, făcute la Asuncion în urmă cu câteva luni, potrivit ministrului de interne Euclides Acevedo.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării