14 martie, 20:18
1 125
0
Ronaldinho a câştigat un turneu de fotbal în închisoare
14 martie, 20:18
1 125
0

Fostul mare jucător brazilian Ronaldinho a câştigat un turneu de fotbal organizat în închisoarea din Asuncion, capitala Paraguayului, el fiind acuzat de folosirea unui paşaport fals, scrie ziarul spaniol El Mundo Deportivo.

În fiecare zi apar noi imagini cu Ronaldinho Gaucho în închisoare. În ultimele, fostul laureat al Balonului de Aur apare jucând într-un meci disputat în penitenciar, câştigat de echipa sa, ce a obţinut un premiu neobişnuit: un purcel de 15 kilograme, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

Din Paraguay au venit mai multe versiuni în legătură cu ceea ce s-a întâmplat. Victoria a fost cu scorul de 11-2 şi brazilianul ar fi dat un recital. Unii ziarişti relatează că Ronaldinho a dat cinci goluri şi şase pase decisive, alţii au oferit cifre uşor diferite.

După cum se ştie, Ronaldinho este acuzat că a folosit un paşaport fals pentru a intra în Paraguay. Apelul depus de avocaţii fostului jucător împotriva menţinerii sale în detenţie va fi judecat marţi.

Ronaldinho sosise împreună cu fratele său la Asuncion pentru a promova o carte şi a participa la diferite acţiuni caritabile, la iniţiativa fundaţiei Fraternidad Angelical, care sprijină copiii săraci.

Cei doi brazilieni au prezentat paşapoartele vameşilor, care nu au observat vreo neregulă. Poliţia paraguayană a percheziţionat apoi camerele lor de hotel şi a descoperit paşapoarte false, făcute la Asuncion în urmă cu câteva luni, potrivit ministrului de interne Euclides Acevedo.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter