main logo
741

Roberto Bordin nu are de gând să își dea demisia: De ce ar trebui să plec?

Selecționerul naționalei Moldovei, Roberto Bordin, nu are de gând să își dea demisia de la cârma primei reprezentative nici chiar dacă echipa sa va pierde și următoarele două meciuri cu Danemarca și Israelul.

Roberto Bordin nu are de gând să își dea demisia: De ce trebuie să plec?Foto: Publika.md

Tehnicianul susține că nu ar avea motive să plece. Asta chiar dacă naționala Moldovei a suferit cinci înfrângeri consecutive în preliminariile Campionatului Mondial din 2021, iar ultimul meci l-a pierdut în fața naționalei Insulelor Feroe, unde fotbaliștii sunt în mare parte amatori, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

„Dacă nu mă dai tu afară, atunci rămân. Cred în ceea ce fac eu și băieții mei, de ce ar trebui să plec? Este loc pentru interpretări și dezbateri, însă cel mai important e să lucrăm bine și să mergem înainte. Muncesc cu mult profesionalism, așa cum am făcut mereu, atât în cariera de jucător, cât și în cea de antrenor”, a declarat Roberto Bordin, selecționer Moldova.

„Tricolorii” vor juca sâmbătă seară cu semifinalista Campionatului European din acest an, Danemarca. Pe lângă faptul că au avut o evoluție de vis la turneul final, nordicii au o prestație de invidiat în această campanie preliminară. Danemarca a câștigat toate cele 6 meciuri jucate până acum fără a încasa vreun gol.

„Suntem conștienți că vom întâlni o echipă puternică, dar suntem siguri că vom reuși să avem o prestație bună. Evident că ne dorim să le creăm ceva probleme Danemarcei, care cu siguranță este una dintre cele mai puternice echipe”, a relatat Roberto Bordin.

„Știm ce ne așteaptă, Danemarca este un adversar care nu trebuie prezentat separat, cunoaștem toți. Noi avem obiectivele noastre. Vrem ca în fiecare meci, pas cu pas, să obținem rezultate bune. Clar lucru ne dorim mereu să fie pozitive”, a menționat Cristian Avram, portar naționala Moldovei.

Meciul Moldova - Danemarca se va juca sâmbătă seară pe stadionul Zimbru. Partida va fi transmisă în direct pe PRIME şi CANAL 3, cu începere de la ora 21:45.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării