main logo
1001

Real Succes Chişinău a devenit campioană naţională la fotbal feminin în sală

Echipa Real Succes Chișinău a devenit în week-end campioană națională la futsal feminin, informează surse din cadrul Federaţiei naţionale de profil.

Real Succes Chişinău a devenit campioană naţională la fotbal femininFoto: moldpres.md

În finala jucată la complexul sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, echipa antrenată de Victor Greapcă a învins câștigătoarea primelor două ediţii, Agarista Anenii Noi, cu scorul 1-0. Golul victorios a fost marcat de Victoria Țurcanu în minutul 39, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

În partida pentru locul trei, formaţia Şcolii Sportive din Cioburciu, GTC a învins Alga-PGU Tiraspol cu scorul general de 7-6 (5-5 în timpul regulamentar, 2-1 în urma loviturilor de departajare), la capătul unui meci spectaculos, cu răsturnări de scor. Tiraspolencele au condus cu 5-2, dar au fost egalate pe final, ca mai apoi să piardă în urma loviturilor de departajare. Golurile au fost marcate de Viorica Tonu (11), Arina Cechina (18, 39), Doina Ciobanu (35), Diana Loghin (38), respectiv Violeta Mițul (11, 13), Carolina Țabur (15, 20) și Nina Darenscaia (20). Viorica Tonu, Diana Loghin, respectiv Violeta Mițul au transformat loviturile de departajare, în timp ce Veronica Cojuhari, respectiv Alexandra Bocancea și Carolina Țabur au ratat.

Cea mai bună jucătoare a campionatului a fost desemnată Cristina Cerescu (Agarista).

Tatiana Toma (ȘS 11 – Real Succes) a fost aleasă cel mai bun portar, iar cea mai bună marcatoare a devenit Carolina Țabur (Alga-PGU), cu 15 goluri înscrise.

La cea de-a treia ediție a campionatului Moldovei la futsal feminin (senioare), care s-a desfășurat în perioada 14 decembrie 2019 – 23 februarie 2020, au participat 10 echipe. Competiția a fost organizată de Asociația de fotbal în sală din Moldova și Federația Moldovenească de Fotbal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării