main logo
538

Real Madrid a câștigat războiul cu Barcelona pentru noul Neymar

Real Madrid a câștigat războiul cu Barcelona pentru „noul Neymar”, anunță presa din Spania. Marca scrie că gruparea de pe Santiago Bernabeu a ajuns la un acord cu Santos pentru transferul lui Rodrygo.

Real Madrid a câștigat războiul cu Barcelona pentru noul Neymar

Ziarul madrilen anunță că Real Madrid va plăti în schimbul brazilianului nu mai puțin de 45 de milioane de euro. Rodrygo avea o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro și conform sursei citate mai sus clubul brazilian a încercat în zilele trecute să-l determine pe tânărul atacant să semneze un nou contract pentru a putea crește acea clauză la 100 de milioane de euro. Acest lucru nu s-a întâmplat și Santos s-a înțeles în cele din urmă cu Real Madrid, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

Marca mai scrie că problemele dintre Barcelona și Santos la transferul lui Neymar au făcut ca gruparea braziliană să decidă să-l vândă pe Rodrygo la Real Madrid.

„Noul Neymar” nu poate ajunge însă în Europa încă din această vară chiar dacă va fi cumpărat de Real sau Barca. Poate juca în Primera Division doar din ianuarie 2019, după împlinirea vârstei de 18 ani.

Rodrygo e al doilea marcator din campionatul Braziliei, la egalitate cu Pedro (Fluminense), cu cinci goluri marcate în opt meciuri. A reuşit o „triplă” în ultimul meci, câştigat cu 5-2 de Santos contra Vitoriei. Atacantul în vârstă de 17 ani are 27 de meciuri şi nouă goluri în 2018, în toate competiţiile, pentru Santos.

În afara lui Rodrygo, Real Madrid îl va mai avea la pregătiri din această vară şi pe Vinicius Junior (Flamengo) şi a mai transferat un mijlocaș ofensiv brazilian de 18 ani, Rodrigo Rodrigues, de la Novorizontino.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării