main logo
1159

Radu Rebeja, susținut de oameni notorii la funcția de Președinte al FMF

Personalități notorii din lumea fotbalului, foști internaționali, antrenori, conducători de cluburi și școli de fotbal, dar și amatori ai fotbalului, își exprimă susținerea pentru Radu Rebeja, la funcția de Președinte al FMF.

Radu Rebeja, susținut de oameni notorii la funcția de Președinte al FMFCaptură video: știri.md

Adrian Sosnovschi, Adrian Bogdan, Ion Testimițanu, Ivan Tabanov, dar și deputatul Octavian Țîcu se numără printre cei care își exprimă deschis susținerea față de Radu Rebeja, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

În opinia lor, anume Rebeja poate aduce schimbarea mult visată la FMF și nemijlocit poate ridica fotbalul moldovenesc la un nou nivel.

Fotbaliștii și antrenorii moldoveni au lansat un apel către toți cei care iubesc fotbalul moldovenesc, dar și către cei de care depinde cine va fi următorul Președinte al FMF - să susțină procesul de resetare a federației, dar și reformele atât de necesare pentru dezvoltarea fotbalului - reforme care vor atinge absolut toate domeniile acestuia (loturile naționale, campionate, fotbal pentru copii și juniori, fotbal în regiuni, fotbal feminin, veterani etc.).

Tot în această adresare, ei au punctat prioritățile ce vor sta la baza activității echipei în frunte cu Radu Rebeja. 

Precizăm că, Radu Rebeja este cel mai selecționat jucător moldovean din toate timpurile, cu 74 de meciuri la echipa națională de fotbal a Republicii Moldova.

El este fondatorul Academiei de Fotbal din Republica Moldova.

Amintim că, alegerile Președintelui FMF și ale organelor de conducere vor avea loc pe 22 ianuarie curent la Congresul al XIX-lea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării