main logo
660

Radu Gânsari şi Dan Spătaru au semnat contract cu Milsami Orhei

Milsami Orhei şi-a întărit lotul cu doi fotbalişti experimentaţi înaintea startului în preliminariile Ligii Conferinţelor.

Radu Gânsari şi Dan Spătaru au semnat contract cu Milsami OrheiFoto: trm.md

Clubul orheian a semnat cu mijlocaşii ofensivi, componenţi ai echipei naţionale a Republicii Moldova, Radu Gânsari şi Dan Spătaru, relatează Moldova 1, transmite Știri.md.

Radu Gânsari a revenit la Milsami Orhei după o pauză de aproape un an. Celălalt fotbalist care a semnat cu clubul „vulturilor roşii", Dan Spătaru, va juca pentru o echipă moldovenească după o pauză de 5 ani. El s-a despărţit recent de gruparea armeană FC Noah din Erevan.

„Eram în vacanţă şi în căutarea unei noi echipe. M-a sunat domnul Tudor Starciuc, care conduce echipa la nivel administrativ. M-a ofertat pentru a încerca să ajut echipa în Liga Conferinţelor.

Încercăm să trecem un tur sau două, deja vedem ce reuşim, iar apoi vom vedea cum vor evolua lucrurile”, a relatat jucătorul Milsami Orhei, Dan Spătaru.

Milsami Orhei va juca în primul tur preliminar al Ligii Conferinţelor cu gruparea lituaniană FC „Паневежис”.

Primul meci este programat deja joi, pe terenul balticilor.

„Minimum, să trecem un tur preliminar, deoarece ar fi un impuls bun pentru bugetul clubului şi pentru stabilitate.

Toţi ştim care e situaţia în fotbalul moldovenesc. Aşa că, minimum, trebuie să trecem de un tur”, a menţionar jucătorul Milsami Orhei, Petru Racu.

Milsami va juca abia primul său meci oficial din noul sezon după o pauză de circa o lună de zile, în timp ce formaţia din Panevezis a disputat deja 18 partide în campionatul Lituaniei, care a început în primăvară, şi este pe locul doi în clasament.

„Am urmărit meciurile echipei lituaniene, atât cele din deplasare, cât şi cele de pe teren propriu. Am văzut ce stil de joc au şi am înţeles totul. Ne-am luat şi măsurile corespunzătoare în acest sens.

La ei în campionat s-au disputat deja 17 etape.Poate că, la acest capitol, ei sunt în avantaj, dar pe de altă parte pot avea şi nişte probleme. Deja vom vedea pe parcurs cine va avea mai mult noroc”, a declarat antrenorul Milsami Orhei, Serghei Dubrovin.

Partida primei manşe, FC Panevezis-Milsami Orhei, se va disputa pe 7 iulie pe stadionul „Аук Штайти йос" cu începere de la ora 20:00.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării