main logo
2478

Radu Albot se va întâlni cu Novak Djokovic în primul tur la US Open

Radu Albot va da piept cu omul-record al tenisului, Novak Djokovic. Meciul va avea loc la New York, în primul tur de Mare Șlem la US Open.

Radu Albot se va întâlni cu Novak Djokovic în primul tur la US OpenColaj: Știri.md

Aflat în prezent pe locul 138 în lume, Radu va încerca imposibilul la New York. El îl va întâlni în primul tur pe Novak Djokovic, recordman-ul absolut al tenisului. Nole are în prezent cele mai multe titluri de Grand Slam, 24 la număr și este proaspăt campion olimpic, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Campionul en-titre Novak Djokovic își va începe căutarea celui de-al 25-lea titlu Major împotriva lui Radu Albot la US Open 2024. Acesta din urmă i-a învins pe Javier Barranco Cosano, Luca Van Assche și Shintaro Mochizuki, toate în trei seturi, pentru a-și asigura locul în tabloul principal.

Djokovic nu a mai jucat un meci de la triumful său la Jocurile Olimpice de la Paris în urmă cu câteva săptămâni. Acesta va fi primul său meci pe terenuri dure de la înfrângerea sa surprinzătoare în fața lui Luca Nardi în turul al treilea al Indian Wells Masters din martie.

Citește continuarea pe agora.md.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării