main logo
415

Radu Albot s-a calificat în turul doi în proba de dublu de la Wimbledon

Cel mai bun tenisman moldovean Radu Albot s-a calificat în turul doi în proba de dublu de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Radu Albot s-a calificat în turul doi în proba de dublu de la WimbledonFoto: tv8.md

Albot și partenerul său georgian Nikoloz Basilashvili au avut un meci de cinci seturi, în primul tur de la Wimbledon, transmite Știri.md cu referire la ziarulnational.md.

Albot/Basilashvili au câștigat la tiebreak, 7-5; 7-6 primele două seturi împotriva perechii Sander Arends (Olanda) și Quentin Halys (Franța).

Albot/Basilashvili puteau câștiga partida în trei seturi, însă adversarii lor au câștigat al treilea set la tiebreak – 7-5.

Adversarii moldoveanului și georgianului și-au adjudecat și setul patru cu un categoric 6-1 și astfel s-a ajuns în decisiv.

Albot și Basilashvili au fost mai concentrați și au admis mai puțin greșeli, iar în consecință și-au adjudecat victoria cu 6-4.

De menționat că Radu Albot a ajuns pe tabloul principal de la Wimbledon și la simplu, însă a cedat în primul tur, în trei seturi, în fața belgianului David Gofin – 6:2; 6:2; 7:6 (7-5 la tiebreak).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării