main logo
289

Radu Albot s-a calificat în optimile de finală la turneul ATP de la Umag

Tenismanul moldovean Radu Albot a acces în optimile de finală ale turneului ATP de la Umag (Croaţia), dotat cu premii în valoare totală de 419.470 de euro, învingându-l în trei seturi, 1-6, 6-3, 6-2, pe danezul Holger Rune, într-o partidă disputată luni.

Radu Albot s-a calificat în optimile de finală la turneul ATP de la UmagFoto: sporter.md

Albot (32 ani), aflat pe locul 92 în ierarhia mondială, a obţinut cu această ocazie prima sa victorie pe zgură din acest sezon, luându-şi totodată revanşa în faţa lui Rune după eşecul suferit în faţa acestuia în urmă cu 3 săptămâni, în primul tur al turneului de la Bastad, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

Jucătorul din Republica Moldova se va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu sârbul Filip Krajinovic, favoritul numărul 3, calificat direct în turul secund.

Într-o altă partidă disputată luni la Umag, italianul Stefano Travaglia a dispus în două seturi, 6-3, 7-6 (7/1), de spaniolul Jaume Munar, cap de serie numărul 6.

Travaglia va avea ca adversar în meciul următor tot un tenisman spaniol, Carlos Taberner, care a trecut cu 6-2, 6-2 de croatul Nino Serdarusic, beneficiarul unui wild card.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării